diumenge, 27 de novembre del 2011

Èxit en el Mercat d'Igualada


Avui hem anat al Mercat mensual d’antiguitats, col·leccionisme, art i artesania d'Igualada a cerca novel·letes. Hi ha hagut sort. Hem aconseguit el número 662 de Pueyo que ens faltava i 4 de Trebol, de l'Editorial Betis.També hem pogut adquirir 12 exemplars de la revista Chicas. Tot el material estava en bon estat.
A més a més, m'he trobat en Karles Berga, un vell amic que feia eternitats que no veia. Jo ja pensava que no es movia per Igualada des que es va traslladar recentment a Lleida i ha obert una mena de brocanteria. Tot i que feia molt que no anàvem a Igualada, em sembla curiós no haver coincidit mai amb ell allà.  Segons m'ha explicat, aquest és l'únic mercat en el qual segueix venent.
Per cert, que també estva el Mussol, l'il·lusionista que normalment els altres diumenges té parada al Mercat de brocantes i col·leccionistes de Sabadell. Ens havien dit que ja no hi anava per manca de rendibilitat. El que no sabem és si continua o no anant les tardes dels dissabtes d'estiu pel de Torredembarra.

La paradeta del Mussol al Mercat d'Igualada
Jordi Ardanuy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada